Viza Anglia

 1. Citește informațiile de pe site privitoare la munca in Anglia (salariu, cazare, munca)
 2. Dacă ai nelămuriri, întreabă-ne!
 3. Completează formularul de înscriere de pe site www.proagricultura.ro/formular-inscriere
 4. Pregătește actele necesare. Gasesti lista pe site.
 5. Ajungeti la noi la birou sau va trimitem contractul. 
 6. Procesăm documentele dvs, le trimitem în Anglia.
 7. Obținem pentru dvs CERTIFICATUL DE SPONSORIZARE in baza caruia puteti aplica pentru viza.
 8. Aplici online ptr viza pe site-ul Ministerului de Interne britanic și achiți costul vizei 244 lire sterline: https://visas-immigration.service.gov.uk/product/uk-visit-visa
 9. Continui cu programarea online la Centrul de Vize din tara ta de domiciliu si platesti online pentru depunerea pașaportului – ai un link imediat ce ai terminat aplicația pentru viză. O faci tot atunci! Costul minim este de 66 Euro, dar depinde de serviciile alese de dvs, acest cost poate creste. Trebuie sa incarcati in sistemul lor poza pasaportului si aplicatia ptr viza (o primesti pe email, dupa finalizarea platii vizei de lucru). Daca nu puteti incarca aceste documente, aveti un serviciu „asisted service” pe care trebuie sa il selectati, il platiti si vor face ei aceasta ptr dvs. 
 10. Te prezinți cu pașaportul la Centrul de Vize Bucuresti (Chisinau) la ora și data programată.
 11. În max 14 zile vei primi pașaportul acasă cu VIZA DE LUCRU PE EL, livrat prin curier rapid.
 12. Procurati biletul de transport si ne trimiteti o poza a biletului. Inainte de revenirea in tara trebuie sa ne trimiteti si o poza a biletului de retur, altfel veti fi respins pentru urmatorii 10 ani la obtinerea unei Vize in UK. 
 13. Depasirea perioadei de sedere in UK fata de perioada vizei, va aduce automat 10 ani interdictie pentru UK! Schimbarea locului de munca oferit prin Viza de lucru este ilegala fara permisiunea Sponsorului (cel ce v-a oferit Certificatul de Sponsorizare ptr a aplica pentru Viza-Concordia in acest caz), de asemenea si locuirea la prieteni/rude – poate avea loc doar dupa inregistrarea adresei unde veti merge. Altfel, veti fi raportat ca ati parasit locatia si primiti interdictie de a mai intra in UK pentru minim 10 ani. 
 14. DRUM BUN ȘI SPOR LA MUNCĂ!