Viză Anglia

 1. Citește informațiile de pe site privitoare la munca în Anglia (salariu, cazare, muncă)
 2. Dacă ai nelămuriri, întreabă-ne!
 3. Completează formularul de înscriere de pe site www.proagricultura.ro/formular-inscriere
 4. Pregătește actele necesare. Găsești lista pe site.
 5. Ajungeți la noi la birou sau vă trimitem contractul.
 6. Procesăm documentele dvs., le trimitem în Anglia.
 7. Obținem pentru dvs. CERTIFICATUL DE SPONSORIZARE în baza căruia puteți aplica pentru viză.
 8. Aplici online pentru viză pe site-ul Ministerului de Interne britanic și achiți costul vizei 298 lire sterline: https://visas-immigration.service.gov.uk/product/uk-visit-visa
 9. Cetățenii EU (români, bulgari,…) cu pașaport biometric pot aplica și obține viza online, fără a fi necesar drumul și plata către TLS Contact București, dacă dispun de un telefon mobil cu funcția NFC și dacă urmează corect pașii ceruți în aplicație. Altfel, trebuie și ei să depună pașaportul la TLS Contact București și să achite costurile aferente.
 10. Cetățenii din Republica Moldova continuă cu programarea online la Centrul de Vize TLS Contact din țara de domiciliu și plătesc online pentru depunerea pașaportului – ai un link imediat ce ai terminat aplicația pentru viză. O faci tot atunci! Costul minim este de 66 Euro, dar depinde de serviciile alese de dvs, acest cost poate crește. Trebuie să încărcați în sistemul lor poza pașaportului și aplicația pentru viză (o primești pe email, după finalizarea plății vizei de lucru). Dacă nu puteți încărca aceste documente, aveți un serviciu „assisted service” pe care trebuie să îl selectați, îl plătiți și vor face ei aceasta pentru dvs.
 11. Te prezinți cu pașaportul la Centrul de Vize din țara ta (la Chișinău sau București) la ora și data programată.
 12. TLS Contact îți va confirma în câte zile vei primi pașaportul acasă cu VIZA DE LUCRU PE EL, livrat prin curier rapid.
 13. Procurați biletul de transport și ne trimiteți o poză a biletului. Înainte de revenirea în țară trebuie să ne trimiteți și o poză a biletului de retur, altfel veți fi respins pentru urmatorii 10 ani la obtinerea unei Vize in UK.
 14. Depasirea perioadei de sedere in UK fata de perioada vizei, va aduce automat 10 ani interdictie pentru UK! Schimbarea locului de munca oferit prin Viza de lucru este ilegala fara permisiunea Sponsorului (cel ce v-a oferit Certificatul de Sponsorizare ptr a aplica pentru Viza-Concordia in acest caz), de asemenea si locuirea la prieteni/rude – poate avea loc doar dupa inregistrarea adresei unde veti merge. Altfel, veti fi raportat ca ati parasit locatia si primiti interdictie de a mai intra in UK pentru minim 10 ani. 
 15. DRUM BUN ȘI SPOR LA MUNCĂ!
 • Ora pe glob

  • Bucuresti - Romania
  • Londra - Anglia
  • Amsterdam - Olanda