Concordia

Concordia este o organizatie non-profit si este unul dintre operatorii SAWS din Anglia. Prin Concordia puteti avea experienta de a munci intr-o ferma din Anglia. In aceste ferme puteti lucra la culturi de fructe moi (capsuni, zmeura, mure, afine, coacaze), legume (mazare, fasole, dovlecei, asparagus, bostani, tomate, castraveti, ceapa, salata, brocoli), fructe in copaci (mere, pere, prune, cirese). O parte dintre aceste culturi sunt cultivate in sere si solarii (in special fructele moi), toate celelalte culturi fiind cultivate liber in camp, ceea ce inseamna ca puteti lucra chiar si atunci cand afara ninge, ploua, bate vantul.

In aceste ferme puteti efectua una, doua sau chiar mai multe munci (plantat, recoltat, ambalat, munci de intretinere a culturilor, curatarea buruienilor si orice alte munci necesare in ferma).

Pe langa experienta in agricultura pe care o veti capata, puteti de asemeni sa va imbunatatiti cunostintele de limba engleza, sa va faceti noi prieteni atat din Romania cat si din alte tari.

Unele ferme pot fi foarte mici, sa aiba doar 5-10 muncitori, iar altele pot fi foarte mari (chiar peste 200 muncitori).

Pentru mai multe informatii despre Concordia, accesati pagina www.concordia.org.uk